dimarts, 10 de gener del 2012

Comença el projecte poètic amb Carolina Ibac!

1. Cerca informació sobre la nostra escriptora, Carolina Ibac i Verdaguer, i explica tot el que has descobert sobre ella.








Na Carolina va néixer a Esplugues de Llobregat el 30 de novembre del 1975. Es diplomada en Ciències Empresarials i a punt de llicenciar-se en Administració i Direcció d’Empreses per la UOC. Actualment treballa com a docent de secundària en un institut de la comarca d’Osona.

La seva afició per l’escriptura es remunta des de la seva infantesa. Tot i que sempre s'ha decantat per la prosa, ha rebut forces influències de la seva mare, una gran amant de la poesia i amb un talent especial per versar. Després de tenir una aturada literària de deu anys, torna a renéixer i a sentir el clam per la poesia de mans de l’escriptor Daniel Ferrer i Esteban amb el que té un parell de poemes publicats dins el seu llibre BARREJA’M i tres poemes més en el seu llibre MÀGICA LLUM. És quan reprén amb més forces que mai el camí literari per poder transmetre al món a través de paraules escrites totes les seves inquietuds. Es mou en quatre eixos temàtics: els somnis, la crítica social, els moments obscurs i la passió per la meva filla, nascuda l’1 de maig del 2007.

Ha col·laborat, de la mà de l'escriptora Noemí Trujillo, amb 16 escriptors en una antologia poètica bilingüe,  editada per Sial Ediciones, que a l'abril vinent sortirà a la llum.


Actualment prepara una novel·la sobre els maltractaments a la llar i una altra novel·la futurista que critica la societat actual. Tot això ho combina amb poemes publicats al seu blog  SOMNI TURQUESA.




2. Entra a la seva pàgina, la trobaràs als enllaços d'interès d'aquest blog (www.somniturquesa.com), llegeix els seus poemes i escull-ne tres que t'hagin agradat especialment. Els penges al teu blog, acompanyats d'una imatge i els comentes (contingut, temàtica, opinió personal). 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada